Bestuur

Bestuur 2016-2017

Het bestuur van dit jaar wordt gevormd door 5 studenten. Hiervan zijn 3 chemisten en 2 B&Mers. Dit team van enthousiaste mensen gaat weer keihard aan de slag om interessante lezingen, leuke activiteiten en gezellige borrels te organiseren. Alle bestuursleden 2016-2017 stellen zich voor door middel van een kort verhaaltje en een leuke foto.

Nick Neuteboom

Voorzitter

Ik ben Nick Neuteboom, voorzitter van SV Nucleus voor het studiejaar 2016-2017. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voortzetten en bewaren van het succes van SV Nucleus. Dit jaar zal ik me inzetten om een grotere actieve ledenbasis te krijgen zodat elk lid van Nucleus een leuke studententijd kan krijgen. Ik ben op dit moment derdejaars student Chemie en ik heb de specialisatie organische chemie gekozen. Verder woon ik in Leiden en geniet ik veel van mijn Leidse studententijd en met Nucleus daarbij zal dat zich ook gaan voortzetten. Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar op de borrels en lezingen te zien!
Gertjan Souverijn

Vice-Voorzitter

Mijn naam is Gertjan Souverijn, ik ben 21 jaar oud en woon in Katwijk. Ik zit in mijn derde jaar van de studie Chemie, met als specialisatie organische chemie. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter & Assessor onderwijs op mij nemen. Ik heb onwijs veel zin in dit